HASTANEMİZDE YAPILAN ENDOSKOPİ SAYISI 2 BİNİ AŞTI
19 Ocak 2023

Hastanemizde 2022 yılında toplamda 2 bin 117 hastaya endoskopi, kolonoskopi, perkutan endoskopik gastrostomi, endoskopik botoks uygulaması ve endoskopik balon uygulaması yapıldı.
   Başhekimimiz Uz.Dr.Bülent Erdem, Op. Dr. Halil Kirazlı ve Op. Dr. Hasan Maden tarafından gerçekleştirilen operasyona ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi; “Kasım 2021 yılında yeniden aktifleştirdiğimiz endoskopi ünitesi Aralık 2022 sonuna kadar 1307 endoskopi, 736 kolonoskopi, 38 perkutan endoskopik gastrostomi, 27 endoskopik botoks uygulaması, 9 endoskopik balon uygulaması işlemi olmak üzere toplamda 2117 işlem yapılmıştır. Bu işlemlerden 74 tanesinde yani %3.6'sında mide ya da kalın barsak kanseri tanısı koyulmuştur. Şehrimiz için çok önemli olan bu girişimler ve hizmetler genişleyerek ve artarak hastanemizde devam edilecek.“
HASTANEMİZDE YAPILAN ENDOSKOPİ SAYISI 2 BİNİ AŞTI_n.jpg