İdari Mali işler Müdür Yardımcısı
31 Ocak 2022

onuri.jpg

Osman Nuri ÜLKÜ Müdür Yardımcısı | onulku@hotmail.com

1973 'te Akşehir'e bağlı Gölçayır (Yahsiyan Köyünde) doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Akşehir'de tamamladı.1993-1997 yılları arasında Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Lisans Programını tamamlayarak 1997 Mayıs ayında mezun oldu. 1997 Kasım-1999 Mart Dönemlerinde Askerlik Hizmetini Balıkesir (Karesi) Askerlik Şubesinde Yedek Subay olarak tamamladı.2000 Yılında Memurluk Sınavı ile ataması Medaş Akşehir İşletme Müdürlüğü’ne yapıldı. Medaş Kurumunun özelleştirilmesi nedeniyle 2010 Nisan ayında Akşehir Devlet Hastanesine ataması yapıldı. 11.01.2013 tarihinde 663 Sayılı Kanun kapsamında İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak sözleşme imzaladı ve halen bu görevi yürütmektedir. Osman Nuri ÜLKÜ evli olup, Gülsenur ve Nurettin Soykan isminde iki çocuk babasıdır.

Hüseyin BARDAK  İdari ve Mali İşler Müdürü Yardımcısı

1977 Yılında Yunak-Kuzören Köyünde doğmuştur. İlk öğrenimini köyünde orta öğrenimini Akşehir Atatürk Orta okulunda tamamladıktan sonra Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu bölümünden 1996 yılında mezun olmuştur. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Protez Programına başlamıştır. Daha sonra İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans ve İstanbul Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme (Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi) Yüksek Lisansı yapmıştır. 2021 yılında ise İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmetler Sosyal Hizmetler Bölümünden mezun olmuştur.

2001-2004 yıllarında Sivas Zara Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler bünyesinde görev yaptıktan sonra 2004-2011 yıllarında İstanbul Taksim Eğitim Araştırma Hastanesinde Sağlık Memuru olarak çalışmıştır.

2011 yılında Karabük İl Sağlık Müdürlüğü ve Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bünyesinde Şef olarak Bilgi İşlem ve İstatistik, Verimlilik ve Kalite Birimlerinde çalışmıştır.

2013 yılında T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve T.C. Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde görev aldıktan sonra 2015 yılında Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanmıştır. Bakanlık bünyesinde çok sayıda kongre ve bilim kurulları organizasyonu, enstitü kuruluş ve mevzuat çalışmalarında görev almıştır.

2019 yılında memleketine tayin olduktan sonra Hastanemizde İdari ve Mali İşler Bütçe Birim Sorumlusu olarak görev almıştır. 15.04.2021 yılında İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevine başlamış ve halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve Ahmet Yuşa ve Yusuf Yahya isimli iki oğlu bulunmaktadır.