T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Akşehir Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 17/02/2020

onuri.jpg

Osman Nuri ÜLKÜ Müdür Yardımcısı | onulku@hotmail.com

1973 'te Akşehir'e bağlı Gölçayır (Yahsiyan Köyünde) doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Akşehir'de tamamladı.1993-1997 yılları arasında Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Lisans Programını tamamlayarak 1997 Mayıs ayında mezun oldu. 1997 Kasım-1999 Mart Dönemlerinde Askerlik Hizmetini Balıkesir (Karesi) Askerlik Şubesinde Yedek Subay olarak tamamladı.2000 Yılında Memurluk Sınavı ile ataması Medaş Akşehir İşletme Müdürlüğü’ne yapıldı. Medaş Kurumunun özelleştirilmesi nedeniyle 2010 Nisan ayında Akşehir Devlet Hastanesine ataması yapıldı. 11.01.2013 tarihinde 663 Sayılı Kanun kapsamında İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak sözleşme imzaladı ve halen bu görevi yürütmektedir. Osman Nuri ÜLKÜ evli olup, Gülsenur ve Nurettin Soykan isminde iki çocuk babasıdır.

ramazan1.jpg

Ramazan ÇOKUR Müdür Yardımcısı | e-mail

1969 Yılında Konya ili sarayönü İlçesi Ladik Kasabasında Doğdui. İlk ve Orta Okulu Ladik kasabasında bitirdi. 1985-86 yılları arasında Sarayönü Lisesini 1991 Yılında Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji bölümünü bitirdi. Hastanemize 1995 Yılında Radyoloji Teknisyeni olarak atanan Ramazan ÇOKUR 1998 de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Teknikerliği bölümünü bitirdi.2013 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimler fakültesinden mezun oldu. 2015 Yılında Selçuk Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon dalında Yüksek Lisans yapmıştır. 2007-2012 yıllları arasında Hastanemizde Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Ramazan ÇOKUR evli Seda Nur, Süleyman ve Muhammed Talha adında üç çocuk babasıdır. Hastanemizde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.