HASTANEMİZDE ANJİYO ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ
19 Mart 2024

Hastanemizde kalp ve damar hastalıkları tedavisinde kullanılacak koroner anjiyografi ünitesi törenle hizmete açıldı.
  Düzenlenen törene; AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem,İl Sağlım Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Kaymakam Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, Adli Yargı Komisyon Başkanı Burak Dinç, Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman ve siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
  AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem; Akşehir’in sağlık alanında bölgenin önemli merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.
  Şehrimizin ve bölgemizin en önemli ihtiyaçlarından olan anjiyo merkezimizin bugün itibarıyla resmi olarak açıldığını ve Yaklaşık 50 milyon TL maliyetinin olduğunu belirten  hastanemiz Yönetici Başhekim Bülent Erdem; "İlk etapta 10 gün içerisinde elektif acil olmayan vakaların alınamaya başlanacağı daha sonra da gece kalp krizlerine müdahale edebilecek şekilde hizmete devam edecek bir merkezimiz olacak. Şehrimize bu yatırımın kazandırılmasında büyük katkıları olan başta hemşehrimiz Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’a ve sürecin başından beri titizlikle konuyu takip eden ve büyük emekleri olan Konya Milletvekilimiz Orhan Erdem’e şükranlarımı sunuyorum. Şehrimize, hastanemize ve tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
.