HASTANEMİZE SON BEŞ AYDA 5 UZMAN HEKİM
27 Aralık 2023

Hastanemize son beş ayda beş ayrı uzman hekim atandı. Üç Acil Tıp Uzmanı, bir Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve bir Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında yapılan atamalarla hekimlerimiz poliklinik hizmeti vermeye başladılar. En kısa sürede hastanemize dört ya da beş uzman hekim ataması daha gerçekleşerek uzman hekim sayısının 60 a ulaştırılması ve bölgeye daha güçlü bir sağlık hizmeti vermeyi planlanıyoruz. Hekimlerimize ve şehrimize hayırlı olsun.
  2011 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden mezun olan Uzm. Dr. Emre Özdemir, 2020 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Acil Tip ihtisasını tamamladı.
 2015 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Uzm. Dr. Kadir Güzel, 2021 yılında Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  Acil Tıp ihtisasını tamamladı.
 2010 yılında  Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Uzm. Dr. Ömer Lütfi Eren, 2023 yılında Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde Acil Tıp ihtisasını tamamladı.
 2015 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Uzm. Dr. Ayşegül Şahin, 2021 yılında Erciyes Üniversitesinde  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını tamamladı.
 2016 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olan Uzm. Dr. Mehmet Onur Arslaner, 2023 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını tamamladı.
haber