HASTANEMİZDE ANJİYOGRAFİ CİHAZI ÇOK YAKIN BİR ZAMANDA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK.
22 Aralık 2023

Hastanemize getirilen ve teslim edilmesiyle yaklaşık iki ay içerisinde anjiyo işleminin yapılacağının planlandığını ifade eden Başhekimimiz Uzm.Dr.Bülent Erdem konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi;
“2021 Eylül ayında Sağlık Bakanlığımızca hastanemize bir anjiyo merkezi kurulumu için izin verilmiş ve bu izin sonrası gerekli girişimler yapılarak ihale sürecine geçilmişti. Nihayet ihale sonuçlandırılarak hastanemize bir adet anjiyo cihazı tahsisi yapıldı. 16 Aralık 2023 tarihinde ihaleyi alan firma cihazı ve tüm parçalarını hastanemize getirerek teslim etti. Yaklaşık iki ay içerisinde cihazın montajı, kurulacak alanın fiziki tadilatı, eğitimler ve kadro tahsisleri gerçekleştirilerek en yakın zaman da şehrimizde ilk anjiyo işleminin yapılmasını planlanıyoruz. Bu cihaz sayesinde gerçekten hastanemize boyut atlatacak bu hizmetle hem kalp krizi geçiren hastaların yerinde tedavisi hem de çabuk müdahale anlamında büyük faydaları olacak. Ayrıca aylık olarak Konya’ya sevk sayımızda da yarıya yakın bir azalma söz konusu olacak ve tüm bunların yanında çevremizdeki diğer illere bağlı olup da ilçemize yakın ilçelerin hastalarına da bu konuda hizmet vererek bölgeye olan hakimiyetimizi perçinlemiş olacağız. Çok uzun süredir takibini yaptığımız altyapısını hazırladığımız bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Doktor Mehmet Koç’a ve Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem’e desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım.”
anjio haber