HASTANEMİZE BAĞLI TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİNDEN SERGİ.
28 Haziran 2019

Hastanemize bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sakinlerinin ürettiği el sanatları sergisinin açılışı, hastanemiz sergi salonunda gerçekleştirildi.
Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Akşehir Halk Eğitim Merkezi’nin ortak çalışmaları ve danışmanların rehabilitasyon çalışmaları kapsamında üretilen el emeği ürünlerin yer aldığı sergi hastanemiz sergi salonunda dün saat 10.00’da açıldı.Serginin açılışına Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Garnizon Komutanı Hüseyin Karamanoğlu, Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Hastanemiz Başhekimi Uzman Dr. Bülent Erdem, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, Akşehir Ticaret Borsası Mustafa Doğru daire ve kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Bu yıl ikincisi gerçekleşen serginin açılışının ardından el emeği ürünleri inceleyen protokol üyelerine çeşitli ikramlarda bulunuldu. Serginin Cuma gününe kadar açık kalacağını belirten Başhekimimiz Uz.Dr. Bülent Erdem: “Ruhsal hastalığa sahip olan bireylerin kendi kabuklarına kapanmamaları ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla Toplum Ruh Sağlı Merkezinde önemli hizmetler veriliyor. “Karanlıktan Aydınlığa Bir Dokunuş” isimli sergimiz ile 200 tane kursiyerimizin bütün bir yıl boyunca yaptıkları ürünleri burada sergileme imkanı bulduk. Geçtiğimiz yıl da böyle bir sergi açılışı gerçekleştirmiştik. Sergimiz Cuma gününe kadar açık olacak. Buradan elde edilen gelir ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin ihtiyaçları karşılanacak. Hastalarımızla birebir ilgilenen hekimlerimize, psikolog, personellerimize ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Sergimizi gezmek isteyen tüm vatandaşlarımızı hastanemizin sergi salonuna bekleriz.” dedi.

0f833ab0-5a3f-41fa-a413-571c3270b638.jpg
4097567b-b83f-48e8-a8ef-85199664eb47.jpg