5 YENİ UZMANIMIZ GÖREVE BAŞLADI
12 Şubat 2019

83. ve 84. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasında hastanemize atanan 5 uzman hekim görevlerine başladı.

Atamalarla, bölgeye hizmet veren Akşehir Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi, Anestezi, Patoloji ve Acil Tıp bölümlerinde hizmet kalitesinde artış olacağı vurgulandı.

Göğüs Hastalıkları uzmanı Dr. Gülten Emel Taş, Meram Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ihtisasını tamamladı. Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu Acil Tıp uzmanı Dr. Burak Solgun ise Ankara Tıp Fakültesinde ihtisas yaptı. İhtisasını Akdeniz Üniversitesinde yapan Patoloji uzmanı Dr. Işıl Çiçekdağı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Ataması gerçekleştirilen diğer iki uzman doktor da Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldular. Genel Cerrahi uzmanı Dr. Ahmet Karayiğit Ankara Onkoloji Hastanesinde, Anestezi uzmanı Dr. Durmuş Kaymak ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ihtisaslarını tamamladılar.
Başhekim Bülent Erdem doktorlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek; ‘’Akşehirimize hayırlı olsun.’’ dedi.

uzman_hekim_aksehir_devlet_hastanesi.jpg